Donatella Bardot

(RO): Pfiu, în sfârșit postez și eu ținuta asta. De vreo lună și mă tot chinui… Chiar dacă nu a fost deloc plăcut momentul în care am ieșit la poze pentru că, hei, oameni pe stradă care se uită și dubioși care se bagă în seamă cu tine 😀 Totuși, a meritat.

Ținuta asta a „pornit” de la această superbă cămașă pe care am cumpărat-o de la o fată tare drăguță care vinde niște haine super-cool pe Instagram (vă las aici link-ul) 🙂 A fost dragoste la prima vedere între mine și această cămașă. Restul a venit de la sine; și am obținut o combinație perfectă între stilul Donatellei Versace din anii ’80-’90 și all-time fashion icon-ul meu favorit, Brigitte Bardot. O ținută estivală, tocmai bună de o petrecere la piscina hotelului Delano din Miami în 1992 sau o plajă din Saint-Tropez în 1963 (see what I did there? 😉 )

Cămașă vintage Versace

Așa trebuia să arate ținuta completă, dar circumstanțele nu m-au lăsat să o pozez. Ochelari și poșetă Versace, eșarfă vintage Pierre Balmain

Pantaloni chino fit Zara

(ENG): Pfiu, I’m finally posting this outfit. I’ve been trying to for one month or so…Even if going out to take these photos was not a nice experience, because, well, people staring at me and weirdos trying to talk to me 😀 It was worth it, tho.

This outfit „started” from this marvelous shirt which I bought from a really nice girl who sells some super cool clothes on Instagram 🙂 It was love at first sight for me and this shirt. The rest came naturally; and so I put together a perfect combination between Donatella Versace’s style in the 80’s-90’s and my all-time fashion-icon, Brigitte Bardot. A summerish outfit, perfect for a 1992 pool party at the Delano Hotel in Miami or a 1963 St. Tropez beach (see what I did there? 😉 )

Enjoy the last days of summer!

 

Bisous! ❤

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s