6 lucruri de făcut până la finalul verii

Aaah, august. Ultima lună de vară. Surprinzător, nu sunt deloc panicată din cauza faptului că se termină vara; căci, fie vorba între noi, îmi e cam dor de liceu (psst, don’t tell anyone). Însă nu mă grăbesc nicăieri, dimpotrivă; astăzi am niște propuneri delicioase pentru voi, ca să vă bucurați cu adevărat de sfârșitul sezonului estival, mai ales dacă, la fel ca mine, aveți impresia că v-ați irosit timpul vara asta.

  1. Summer Well Festival – Cu siguranță că ai auzit zeci de povești și de laude de la colegi, prieteni, cunoștințe despre acest festival, însă, dintr-un motiv sau altul, nu ai ajuns niciodată. Ei bine, această ediție va fi a patra mea experiență în cadrul acestui festival, loc unde am văzut artiști precum The 1975, Placebo, Kasabian și The Neighbourhood și m-am relaxat plimbându-mă prin frumosul domeniu Știrbey. SummerWell este mai mult decât un simplu festival – este o escapadă de un weekend.
  2. Bucură-te de ultima lună în care Bucureștiul este o grădină urbană și ieși la plimbare în parc sau petrece o seară la o terasă sau un rooftop bar, de ce nu. Vei obține câteva momente relaxante și poze demne de Instagram.
  3. Ia la rând magazinele și trage cu ochiul la noile colecții de toamnă-iarnă, ca să îți poți îmbogăți garderoba fie cu piese în trend, fie cu piese statement pe care le voiai de mult. Eu deja am pus ochii pe câteva item-uri de la Zara 🙂
  4. Pentru că a prins acest curent și în București de ceva timp, du-te într-o seară la un film în aer liber. Cu siguranță te-a cucerit ideea asta încă de când ai văzut-o în filmele americane, iar Grădina cu Filme sau terasa mall-ului Promenada sunt aici să ne ofere proiecții magice în aer liber.
  5. Răsfață-te și fă un ultim drum la mare și stai pe plajă două zile, cu o canotieră din rafie pe cap și o carte în mână. Dacă te-ai săturat de aglomerația de pe litoral, alternativa perfectă este un road trip până la Brașov, Cluj, Sighișoara… you name it.
  6. Cum un eveniment cultural nu putea să lipsească din acest top, A.R.C.E.N. (organizațe de care v-am mai spus și aici) revine cu a opta ediție a traseului cultural ,,Cu bastonul prin București„, iar eu sunt tare fericită, pentru că am fost sedusă de traseul ,,Prin Bucureștii lui Mircea Eliade„. Așadar, în fiecare duminică din perioada 6 august – 10 septembrie, de la ora 17:30, se vor plimba prin cartierul Armenesc și Grădina Icoanei. 🙂

În final, cel mai de preț sfat pe care vi-l pot da este să stați departe de caniculă (!!!!!!!). Eu voi reveni în curând cu un outfit post, pe care mă tot chinui să în fac de ceva vreme, so stay tuned 🙂

Bisous! ❤

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s