Crazy for Culottes

Trebuie să recunosc faptul că nu îmi plac trendurile, pentru că mi se par obositoare ,și nici nu mă îmbrac ca să fiu în trend, dar am observat că sunt foarte în vogă pantalonii de tip culottes sezonul acesta. Ei bine, cu astfel de trenduri sunt de acord, deoarece nu este nimic nou, dimpotrivă. Acești pantaloni se poartă de prin secolul al XVII-lea, însă erau destinați bărbaților burghezi, având un croi ușor diferit de cel pe care îl cunoaștem acum. La femei, se poartă din era Victoriană, fiind cunoscuți sub denumirea de „fuste bifurcate„. Practic, au un moment de revenire și mă bucur teribil.

Așa că am compus două ținute în zone stilistice diferite, pornind de la aceeași pereche de pantaloni galbeni de tip culottes. Puncte bonus: și galbenul e în trend. Haț.

Prima ținută este una casual, relaxată, perfectă pentru vacanță sau, de ce nu, o plimbare pe plajă la asfințit, cu un ușor aer parizian.

Pantaloni Zara, top și pălărie Oysho, sandale Michael Kors


A doua este perfectă pentru o petrecere sau un eveniment mai formal (atâta timp cât nu există un dress code). Împreună cu un coc, eleganța este garantată. Sau, cum ar glumi cineva (pe care eu ador): cea mai ușoară cale de a fi elegantă: un coc și un toc. Dar cu siguranță cu toții știm că nu e destul 🙂

Perle vintage, top H&M, pantofi Musette

Clutch no name, inel vintage


Bisous!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s