Everyday Makeup Tutorial cu surprize

Astăzi am zis să adaug ceva blogului meu, așa că…oficial, voi avea anumite postări însoțite de videoclipuri, pe care le voi pune pe canalul meu de YouTube. Deci na, că acum avem și canal de YouTube. Suntem oameni serioși. B-)

Pentru astăzi m-am gândit să vă arăt cum și cu ce mă machiez eu zilnic, deoarece am primit întrebări pe această temă, în special legat de faimosul cat eye, pe care mi-l fac zilnic de ceva timp, împreună cu clasicele buze roșii. Dacă vreți, puteți să îl considerați un machiaj retro, care se potrivește cu mai toate ținutele (cu excepția culorii rujului).

Pentru a schimba puțin estetica look-ului, puteți adăuga o altă culoare de blush (dar să fie în concordanță cu rujul), un creion dermatograf negru sau albastru, un iluminator cu o altă tonalitate sau o altă culoare de ruj.

Întorcându-mă la treaba cu YouTube-ul, nu știu unde voi ajunge cu acest canal, însă pe măsură ce blogul va mai crește mi-ar plăcea foarte mult să am și canalul ,,oficial” și să fac videoclipuri de genul makeup tutorials, haul, lookbook…visez și eu 🙂 Om trăi și om vedea, vorba aia; dar vă spun că mie îmi place să filmez și să editez de ani de zile, deci pentru mine ar fi un mare plus 🙂 Vă aștept cu drag sugestiile și voi reveni în curând pe blog cu #CultureFridays 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s