Cum a fost la #VforVintage18

Iată că am ajuns și la unul dintre subiectele mele favorite, ci anume lumea vintage-ului ❤

De ce? Pentru că obiectele, accesoriile, bijuteriile, hainele vintage sunt unice, clasice și al naibii de elegante.
De când? De când copilăream în Tineretului la bunicii mei și admiram zilnic bijuteriile, bibelourile și cărțile vechi ce dăinuiesc de decenii în casa lor, unele dintre ele ajungând, în mod firesc, în posesia mea.
De unde? Ei bine, aici intervine V for Vintage 😀

Deși a fost prima ediție la care am fost, acest loc m-a fermecat cu adevărat. M-a fermecat locația, Grand Hotel du Boulevard, pe frumosul bulevard Regina Elisabeta, m-au fermecat oamenii și m-a fermecat faptul că indiferent de preferințele tale în materie de bijuterii și haine, la acest târg găsești câte ceva pentru oricine, de la contemporan la retro.

Fiind primul târg vintage la care am ajuns, I kind of did some damage…și anume am plecat acasă cu o grămadă de bijuterii. În principiu, inele și broșe, majoritatea deja la bijutier pentru că am niște degete extrem de subțiri și rar găsesc inele pe măsura mea :)) Așa că v-am pozat ce am mai apucat, ca să vă faceți o idee. Articolele achiziționate sunt în stare bună, cu foarte mici excepții, iar prețul a fost rezonabil (în mare parte) și negociabil. Eu una sunt foarte bucuroasă de achizițiile mele, mai ales că se apropie ziua mea și a fost ocazia perfectă de a mă răsfăța ca o lady cu niște cadouri.

Acestea fiind spuse, aștept ediția de toamnă a V for Vintage ca să mă și ca să vă încânt cu mai multe vechituri 🙂 Dacă aveți întrebări sau curiozități în legătură cu vânzătorii de vintage de la care am cumpărat sau cu obiectele în sine, lăsați-mi un comentariu 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s