There’s no business like…blog business!

RO:

Pentru început, aș vrea să precizez faptul că știu cât de clișeice sunt aceste postări de tip „welcome to my blog”, dar dat fiind faptul că este un clișeu necesar, am decis să vă spun câte ceva despre mine.

Mă numesc Anna și sunt o liceeană cu multe interese și mult timp liber. Sunt pasionata de modă, de make-up și cam de tot ce include această lume, dar și de cultură, vintage, literatură, artă, arhitectură, actorie, științe spirituale și multe altele. Îmi propun astfel să îmbin cât pot de bine toate aceste interese pentru a crea un conținut unic, actual și interesant. 🙂

Pasiunea mea față de blogging/vlogging și mai tot ce înseamnă lumea fascinantă și cu posibilități infinite a internetului a început acum aproximativ 5-6 ani, când am trădat desenele animate pentru videoclipuri ale fetelor din State de tip make-up tutorials, outfit of the day, hauls și toate nebuniile posibile. După câțiva ani, această procupare a devenit o adevărata meserie, care s-a dezvoltat (și se dezvoltă în continuare) și în Românica noastră, iar eu nu pot decât să mă bucur și să le felicit și susțin pe toate fetele care au lucrat și lucrează din greu la blogurile și la canalurile lor de Youtube, iar munca lor dă roade și inspiră pe zi ce trece fete la fel ca mine să creeze propriul lor content.

Am decis astfel să îmi creez și eu, ușor, ușor, propriul meu univers online, lucru la care visez de ani de zile. De ce pe un blog? Pentru că îmi place să scriu și să descriu (pun intended), îmi place să pozez și îmi place să am propria mea pagina pe care s-o împopoțonez după bunul meu plac :D.

Acestea fiind spuse, sper să mă susțineți în număr cât mai mare de aici încolo și vă aștept cu drag sugestiile în legătură cu ce v-ar plăcea să vedeți pe acest blog sau orice altceva.

Vă mulțumesc (în felul meu pragmatic) încă de pe acum și sper să creștem și să ne bucurăm împreună! Eu una sunt deja entuziasmată, pentru că pun în practică ceva ce îmi place la nebunie și ceva ce am așteptat ani de zile să fac. Sounds great, right? >:D<

Reclame

6 gânduri despre „There’s no business like…blog business!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s